Wednesday, November 9, 2011

COUNTDOWN!!


Haaa...bila da keluar memo macam ni,,bermakna we've come to the end of 2011..atau senang citer,,cuti sekolah hujung tahunnnn!!!! hoo yeahhhhh~~~

best tak??kalau best,,marila apply ramai2 jadi cikgu..hehe..tapi x glamer la sgt kerjaya nih..x de title pegawai kat depan,,x de bilik sendiri..*kecuali ko ada pangkat laaa*...,,tak leh nak melaram pakai kot hitam..*aje giler nak masok kelas,,PANAASSSSS!!!* hehehh...

dekat sebulan lebih jugak lerrr jumlah cuti nya..tapi utk aku x smpi sebulan sbb kena jaga exam SPM bermula 14/11/2011 smpila 14/12/2011.....soo skang nih tgh siap2 isi borang serah tugas..borang ni aku kena mintak autograf tandatangan dari boss2 yg berlainan utk pastikan sumer tugas telah diselesaikan...leceh la jugak...ada lebih kurang 40 butiran/perkara yg perlu ditandatangani...tapi yg pasti...bila dapat jek borang serah tugas ni..aku dah dapat mencium bau syurga cuti yg akan datang x lama lagikkk...ho yeaaaahhh sekali lagik!!! 

Wednesday, November 2, 2011

PENGAWAS SPM

Pagi ni aku di'inform' utk menggantikn salah seorg member yg x dpt jaga peksa SPM sbb dia kena pegi course..

SPM akan bermula selama sebulan 14 November~14 Disember 2011

Sekolah yg bertuah bakal menerima kunjungan aku selama sebulan nanti ialah SMK BANDAR BARU UDA...

Cerita selanjutnya...nnti akan ku upload sbb Rabu depan aku kena menhadiri taklimat pengawas peperiksaan di sekolah tersebut..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++