Tuesday, July 26, 2011

CEMERLANG GEMILANG TERBILANG

hehe..ni bukan nak citer politikk eh wpon tajuk ala2 bunyi ke'negaraan' sket.

Sajela kan nak eksen berkongsi antara memori manis setelah bergelar guru ni..ehek!

Sabtu lepas, 23/7/2011 sempena hari Kokurikulum, nama aku tersenarai dlm senarai penerima anugerah artis popular cemerlang..

ekcelli, aku tak taw menahu pon pasal anugerah ni..mmg la ade geng mintak no ic,,tapi ingat atas urusan perkhidmatan..sekali dapat surat jemputan siap dgn nombor kerusi sekali..aik?? tepanjat boboiii,,hahah!

Dapatla sekeping cek sijil beserta mini piala...ala2 menang anugerah ;) huhu~~~



nampak tak??kalau tak nampak,,korang zoom la sendiri yek..huahuahua~~

Monday, July 25, 2011

BENCIKKKK!

*source from internet*
Nampak muka kat atas nih?? nampak encem tak??huh! agak2 ape perasaan org berbaju biru kat atas nih?? MARAH?? teeeeettttt!! tepat sekali! saya sedang marah! kerana,,kerana,,kerana,,duit elaun bahasa tak masok lagikkkkk!!! mulut i dah berapi cakap englishhh,,berabuk tak hengat,,tapi elaun bahasa 'zero'!

yg penting dah tak kosser biler manager i merangkap suami wat muka senget tanya nape elaun dah nak cecah 3 tahun tak masok2..huhu~~ mslhnya,,tak tau saper yg lembab lemah gemalai membuat kerja sampai elaun i tak bergerk...org lain sumer da dapat taw...sob3xxx...*marah bertukar sedih* T_T

to b honest,, i x brapa suka chase n insist people asking the same question again n again..ha..kan dah terkuar english i..ooooppsss,,tak leh ckp english..elaun tak dapat,,so kena ckp melayu jek..heheh! mcm mn u olz wat keje ha???? honestly, me myself rasa malu yg teramat kalau org pertikaikan if keje i tak siap..bergerak pantas bole tak?? jgn inaya org okay..erghhhhhh :(

Tuesday, July 19, 2011

Penganten Remaja~~

Tajuk penganten,,mestilah nak citer pasal kenduri kahwin kan...kali ni tak jaoh pengantinnyer,,adek saya sendiri..satu satunya adek lelaki saya...


Muda lagi pasangan pengantin nih...tapi maseng2 da komited nak hidup bersama,,so kami sekeluarga jalankan  la apa2 yg patot...hehe..


Buat kawan2 yg tak dijempot,,mintak maafla banyak2...kenduri kecil kecilan saje..maklom,,kami pihak lelaki...so jgn la kecik hati yer...
*sekitar majlis*

Yg penting mereka telah selamat diijabkabulkan..sama2 lah kita doakan agar pasangan muda ini kekal...amin~~~

KELAS 'X'

hehe,,terkono den hari nih! semalam aku berdoa supaya x dpat relief kelas X (bukan nama sebenar).. aku dgr citer dr mereka2 yg mengajar kelas X,,kelas tu sgt tak terkawal~~ tappp,,,terus terdetik doa dlm hati tak maw dan tak hengen relief kelas spt itu...hmm....tetiba hari ni aku dgn bangganya diberikan relief satu masa kelas X hari ni..huahuahuahuahuahua~~~

Padan muka aku...mmg tuhan bagi itu 'rasa' satu kali...dgn tanggapan yg negatif,,aku melangkah masuk ke kelas x (ceh,,da mcm tulis skrip drama)...

ghupenye,,majoriti pelajar telah me'nidur'kan diri memasing..hehe..mcm terkena sumpahan mengantukkk yabedabedooooooooooooooo!!! especially pelajar yg mmg selalu menjadi umpatan tumpuan guru2 sbb dia kureng ajar  kasih sayang ...dia pon tidoooo~~~ so,,aku pon tidooo suruh yg tak tido tu sapu sampah dan susun meja elok...loceng rehat bunyiiiiii,,aku pon chowwww!!!!